Loading...
Emma Vikström

Girlaktic Matte Lip Paint

30 oktober 2016 av Emma Vikström
MAKEUPS, NEWS

girlaktic girlaktic2 girlaktic3

Jag har verkligen hittat mitt favorit märke på liquid lipsticks. De kommer från Girlaktic och heter Matte Lip Paint. Varför jag gillar dessa så himla mycket är till störst del tack vare formulan. Den är super lätt, helt täckande och blir inte sådär super torr på läpparna men som ändå sitter som berg på läpparna. Precis såhär vill jag att ett liquid lipstick ska vara. Sedan har jag också förälskat mig i färgen ”Sweet” som är det mest perfekta nude/rosa färgen, jag är helt tokförälskad i det! Jag kan varmt rekommendera dessa!

I have found my favorite liquid lipsticks. They are from Girlaktic and are called Matte Lip Paint. Why I love them so much is most because of the formula. It’s super light, completely opaque and it stays on the lips the entire day even if it’s not super dry. This is exactly what I want from a liquid lipstick. I have also fallen in love with the color ”Sweet” which is the most gorgeous nude/pink color ever existing. It’s my favorite liquid lipstick of all right now. I can really recommend these for you!

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *