Loading...
Emma Vikström

Huda Beauty- Liquid Mattes

05 oktober 2016 av Emma Vikström
OTHER

hb-4hb-1 hb-2 hb-3

I can find it hard to find the perfect liquid lipstick in the jungle of liquid lipsticks. It has to be the right formula, drying but not to dry, full covering so it’s not streaky, the perfect wand, and you know all that jazz.

I have some favorite brands on liquid lipstick but I have found the queen of them all. Huda Beauty. Her liquid mattes are the most perfect liquid lipsticks on the market, according to me. The formula is super light but full coverage, they are really easy to get an even application with. The only thing I would have to say is that I wish she had some lighter shades as well. The liquid mattes stays on like a dream, they are not drying at all but you can still drag your finger across your lips and it will not smudge. So these are by far my favorite liquid lipsticks!

I have ten shades of the Huda Beauty liquid mattes and down below you can se some swatches of them. My favorite shades are Venus, Spice Girl and Medusa.

huda-beauty-liquid-mattehuda-beauty-liquid-matte2

Jag tycker det kan vara svårt att hitta det mest perfekta liquid lipstick i en djungel av liquid lipsticks. Det måste vara rätt formula, matte men inte för torrt, helt täckande så det inte blir ojämnt, en perfekt applicator, och du vet allt det där.

Jag har några favorit märken när det kommer till liquid lipsticks men jag har hittat drottningen av de alla. Husa Beauty. Hennes liquid mattes är de mest perfekta liquid lipsticks på marknaden enligt mig. Formulan är super lätt men helt täckande, de är väldigt enkla att få en jämn applicering med. Den enda saken jag måste säga om dem som är mindre bra är att Huda borde ha några ljusare färger också. Annars är de top notch, de stannar på läpparna som en dröm, de är inte alls uttorkande på läpparna och trots det kan man dra fingret över det utan att det smetas ut. Så de har snabbt blivit mina favorit liquid lipsticks av alla jag har testat!

Här nedanför visar jag er swatches på mina Huda Beauty Liquid Mattes. Jag har 10 stycken färger och mina favoriter är Venus, Spice Girl och Medusa.

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *