Loading...
Emma Vikström

My new blog!

03 oktober 2016 av Emma Vikström
OTHER

first-blog-post1

Welcome! Finally I can reveal the little secret I have been keeping from you the last couple of weeks. I will start blogging, here on BYOU! It feels really good and I’m really excited to get this started.

So, I thought I would introduce myself briefly. My name is Emma Vikström, I’m born 1995 in Stockholm where I’ve lived all my life. To describe myself in three words, I would say I’m creative, stubborn and a dreamer. Social medias has fascinated me for a long time now and it has grow more than just a fascination, it is something I wanna work with. I have started many different kinds of blogs back then, mostly fashion blogs where I posted a lot of outfit pictures. It did not work out. Fashion blog was not my thang. So in the end om december 2015 I started doing makeup. Just for fun, to get rid of some creativity from my brain. One day I was scrolling through Instagram and I saw a close up picture of an eye, wearing so beautiful makeup. I thought ’I want to do that’. Next day, actually the day after Christmas I think it was, I came up with a name for a new Instagram account, Makeupthang. And then I just started to post close up shots of my eye and on that way it is.

Now makeup along with photography is my great passions in life. And I am so happy that I can share it here on my new blog as well!

What will I post on my blog? Of course I will post mainly makeup and beauty related stuff. But I will try to mix in fashion and interior as well just to put my personal touch on the blog. I’m also gonna write in both english and swedish so all of my followers will understand what they are reading :)

I really hope you will enjoy!


Välkomna! Äntligen kan jag avslöja min lilla hemlighet jag har undanhållit de senaste två veckorna. Jag kommer börja blogga, här på BYOU! Det känns jätte bra och jag är verkligen spänd på att få sätta igång.

Jag tänkte att jag skulle presentera mig själv lite snabbt. Jag heter Emma Vikström, är född 1995 i Stockholm där jag har bott hela mitt liv. För att beskriva mig själv har jag valt tre ord som stämmer in allra bäst på mig; kreativ, envis och en drömmare. Sociala medier har under en lång tid fascinerat mig men nu har det blivit mer än bara en fascination utan det är också det jag vill jobba med i framtiden. Jag har ägt flera bloggar, främst modebloggar där jag postade mycket outfitbilder bland annat. Det fungerade inte för mig då. I slutet av december 2015 började jag hålla på med smink. Bara för att det var kul. En dag scrollade jag genom min Instagram och såg en närbild på ett öga som var så himla snyggt sminkat. Då tänkte jag ’Det här vill jag göra’. Dagen efter så kom jag på ett namn till min nya Instagram, Makeupthang. Och så började jag bara posta närbilder på mitt smink och på den vägen är det.

Nu är smink tillsammans med fotografering mina passioner i livet. Och jag är jätte glad att jag nu kan dela med mig utav de här på bloggen!

Vad kommer jag skriva om på bloggen? Självklart kommer jag skriva huvudsakligen om smink och skönhet. Man jag kommer också försöka mixa in lite mode och inredning också för att ytterligare kunna sätta min personliga prägel på bloggen. Jag kommer också skriva på både engelska och svenska så att alla mina följare förstår vad de läser :)

Hoppas ni kommer gilla det!

first-blog-post2metallicx4

Kommentera » 3
Sharing :

3 reaktioner till “My new blog!”

  1. Åh ja!!! Ska bli så kul att följa dig!:) hade uppskattat om du gjorde ett inlägg om vad för kamera+ objektiv du använder och hur du tar bilder (i vilka vinklar) för att få så fina bilder samt hur du redigerar bilderna!! Du är verkligen flawless!!

    1. Det ska jag absolut göra ett inlägg om! Både hur jag fotar och redigerar, vilka kameror jag använder, vilka program jag använder osv. Håll utkik, det kommer inom kort eftersom det är mycket efterfrågat! :) Du är flawless! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *