Loading...
Emma Vikström

NEW: Huda Beauty Textured Shadows Palette Rose Gold Edition

10 oktober 2016 av Emma Vikström
MAKEUPS, NEWS

hb-palette2hb-palette3

Oh my lord. Look at this palette! It’s HEAVEN. This is the new Huda Beauty Textured Shadows Palette Rose Gold Edition and this is a palette with Emma written all over it. My favorite shades on eyeshadows is mauve, pink, rose gold and red/brown tones. So you can see how this palette is carved out for me. And I really like the sleek package of it as well and the eyes on the front of the package is so gorgeous and a signature for Huda Beauty. I can’t wait to play around with this palette! My favorite shades in the palette are ”Rose Gold”, ”Angelic”, ”Shy” and ”Coco”.

Oh my lord. Ser ni den här paletten?! It’s HEAVEN. Det är den nya Huda Beauty Textured Shadows Palette i Rose Gold Edition och det står mitt namn all over it. Mina favorit färger på ögonskuggor är mauve, rosa, rosé guld och röd/bruna toner. Så då förstår ni att den här paletten är som klippt och skuren för mig. Och jag gillar verkligen den nätta förpackningen och ögonen på ”skyddet” av paletten är så himla snyggt och är verkligen Huda Beautys signatur. Jag kan inte vänta på att få leka lite med den här paletten och se vad den går för! Mina favorit skuggor är ”Rose Gold”, ”Angelic”, ”Shy” och ”Coco”.

hb-palette hb-palette4

Kommentera » 5
Sharing :

5 reaktioner till “NEW: Huda Beauty Textured Shadows Palette Rose Gold Edition”

    1. Om du menar mina sminkbilder (closeups) så använder jag standard objektivet som oftast följer med Canon kameror, tror det heter Canon 18-55mm :)

    1. jag blir snustorr, men byter annkrsiesgörare under vinter halvåret samt smörjer med en oljefri mjukgörare, då är min hud som vanligt! jag använder dermaligica special clenser på sommarn och dermalogica ultracalminh clenser och active moist på vintern!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *