Loading...
Emma Vikström

NEW IN

29 oktober 2016 av Emma Vikström
NEWS

nytt nytt2

Innan jag åkte till Köpenhamn i onsdags så var jag inne på Mall of Scandinavia och fick med mig två saker hem, ett Laura Mercier Translucent powder och ett av ABH Liquid Lipsticks i färgen ”Veronica”. Sedan var jag ju på ett ABH Event här i Stockholm direkt efter jag landat på Arlanda och då fick jag också med mig ett läppglans och ett liquid lipstick hem som jag tänkte att jag visar här i samma inlägg. Läppglanset är i färgen ”Vintage” och det mörka liquid lipsticket är i färgen ”Sad Girl”. Jag har inte testat något läppglans än från ABH så det ska bli spännande eftersom jag verkligen gillar deras andra produkter. Dessutom ska det bli väldigt spännande att se hur pudret fungerar eftersom det är otroligt hypat. Jag har försökt få tag på det ett bra tag nu så jag tvekade inte en sekund på att köpa det när det fanns inne på Kicks. Jag återkommer med vad jag tycker om det i ett annat inlägg.

Before I left for Copenhagen I took a trip to Mall of Scandinavia for some shopping with my sister. I got two things with me home, the Laura Mercier Translucent Powder and one of ABH Liquid Lipsticks in the color ”Veronica”. The other two products from ABH that you can see on the pictures is stuff that I got on the Anastasia beverly Hills event here in Stockholm. It’s a lipgloss in the color ”Vintage” and a liquid lipstick in the color ”Sad Girl”. I’m excited to try one of their lip glosses because i’ve never tried them before and since I love all of ABH’s products I’m sure I will love this as well. 

nytt3

Kommentera » 2
Sharing :

2 reaktioner till “NEW IN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *