Loading...
Emma Vikström

NEW: Sigma On Point Collection

12 oktober 2016 av Emma Vikström
MAKEUPS, NEWS

sigma sigma2

Good morning loves. I’m sorry I didn’t blog yesterday, I had a full schedule and on top of that I fell asleep for like two hours which was not in my plans. Anyway, today I’m gonna meet up an old friend of mine and that will be so much fun! We’ll have a coffee and share some ideas with each other. I’m excited! So now I’m gonna eat some breakfast and then get ready.

But first I wanted to show you the new Sigma brushes in the On Point Collection. There are eight brushes in the collection: ”B12- Bent Liner Brush”, ”E04- Lash Fan Brush”, ”E62- Cut Crease Brush”, ”E43- Domed Blend Brush”, ”L04- Detailed Lip Brush”, ”L06- Precise Lip Line Brush”, ”E41- Duo Fibre Blend Brush” and ”F61- Angled Cream Contour Brush”. I’m most excited about the Cut crease brush since cut creases are a bit tricky to do, so I hope this brush will make it easier. Sigma are my favorite brand on makeup brushes so I’m positive I’ll love these brushes as much as I love my other brushes from Sigma. Maybe I should do a post about my all time favorite brushes? Would you like that?

Now I need to hurry up. Talk to you soon!

God morgon. Jag är ledsen att jag inte bloggade igår, jag hade ett fullspäckat schema och som grädden på moset lyckades jag somna i två timmar under dagen vilket inte var min plan. Hur som helst, idag ska jag träffa en gammal vän till mig och det ska bli så kul! Vi ska ta en fika och sitta och bolla idéer med varandra. Jag är super spänd att få höra om hennes planer och få feedback på mina egna! Så nu ska jag ner och få i min lite frukost och sedan ska jag göra mig i ordning.

Men innan det vill jag bara visa er Sigmas nya kollektion med sminkborstar som heter ”On Point Collection”. Det är åtta borstar i kollektionen: ”B12- Bent Liner Brush”, ”E04- Lash Fan Brush”, ”E62- Cut Crease Brush”, ”E43- Domed Blend Brush”, ”L04- Detailed Lip Brush”, ”L06- Precise Lip Line Brush”, ”E41- Duo Fibre Blend Brush” och ”F61- Angled Cream Contour Brush”. Det är alltså lite mindre borstar när man vill göra mer detaljerade looks. Jag är mest spänd att få testa Cut Crease borsten eftersom cut creases kan vara knepiga att göra, så jag hoppas den här borsten kommer göra det enklare för mig. Sigma är mitt favoritmärke på sminkborstar, de har grym kvalité och de gör unika borstar som inga andra märken gör. Så jag tror jag kommer älska de här borstarna lika mycket som jag älskar mina andra borstar från Sigma. Ska jag göra ett inlägg där jag visar mina absoluta favoritborstar? Skulle ni vilja se det? 

Nej nu måste jag skynda mig. Vi ses lite senare!

sigma3 sigma4 sigma5

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *