Loading...
Emma Vikström

NYX Nordics Event in Copenhagen

30 oktober 2016 av Emma Vikström
EVENT

nyx-event nyx-event2 nyx-event3 nyx-event4 nyx-event5 nyx-event6

För er som kanske har missat så var jag i onsdags till torsdags i Köpenhamn med NYX Nordics för att gå på deras Halloween Event. Det var otroligt roligt och jag är verkligen så glad att jag fick följa med! Jag knäppte bara ett par bilder då jag till störst del vloggade så jag glömde helt bort att ta med mig min stora systemkamera. Här ovan ser ni i alla fall lite grann, bland annat lite av mitt fantastiska hotellrum som jag fick spendera natten på. Vi bodde på ett hotell som heter SP34 och det var väldigt industri inspirerat vilket jag tyckte var häftigt! Jag kommer publicera vloggen här sedan på bloggen så ni kan få se mer ifrån min lilla tripp med NYX.

For you who have missed it, I was in Copenhagen with NYX Nordics to go on their Halloween Event. It was so fun and I’m so happy that I got invited! I just took a few shoots from the event since I always forgot my big camera. But I did vlog so I will post it here later so you can see more footage from the trip. We stayed at a hotel called SP34 which was so cool, very industry inspired interior. But if you wanna see more from the event, keep your eyes open for the vlog!

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *