Loading...
Emma Vikström

Rebecca Stella makeup

06 oktober 2016 av Emma Vikström
MAKEUPS, NEWS

rs-smink2rs-smink

Today I have played with some makeup from rebeccastella.com that I received yesterday in the mail. I got to try out 8 different products: a luminous primer, foundation, concealer, contour kit, blush, eyeshadows, lip pencil and a lipstick. I really liked the primer and the blush, those two are my favorite products of them all. The concealer is okay, not the best I’ve tried but I feel like I’m gonna use it more. Rest of the products I had a hard time with. The foundation smells nice but it exaggerated my pores and fine lines. It feels cakey. The contour and highlighter kit worked kind of nicely. I only wish there were more cool tones in it for contouring. It felt like it was two bronzers in it and I also wish they were matte. I’m not crazy about shimmering bronzers. Even though the lightest brown in the palette worked nice as bronzer. I liked the eyeshadow palette more than the contour kit, even though the black shadow in it were super hard to blend out. I had to go over and over again with a brown shadow to blend everything together and I had to work with it for a long time to get it even. Finally the lips. I usually don’t use lip pens because I think it’s time consuming. This pencil were kind of stiff, but very sharp so it was easy to draw clean lines with it. And the lipstick. It’s not very long-lasting. I had mine for like one hour before I had to re-apply. I prefer the Milani Cosmetics lipstick over this formula but the color of this lipstick is really nice. It’s in the color ”Hush”!

Idag har jag lekt lite med nya sminkprodukter från rebeccastella.com som trillade ner i brevlådan igår. Jag fick prova 8 stycken produkter: en lite shimmrig primer, foundation, concealer, kontor kit, rouge, ögonskuggor, läppenna och ett läppstift. Jag gillade verkligen primern och rouget, de var mina två favorit produkter av dem alla. Concealern var helt okej, inte den bästa jag provat men jag kommer använda den mer. Resten av produkterna hade jag det lite svårt med. Foundationen doftade gott men den framhävde mina porer vilket jag inte är ett fan av. Den känns kakig. Contour och highlighting kittet fungerade ganska bra. Jag önskar dock att det var mer kalla toner för contouring. Det känns som det är två bronzers i paletten är contouring. Sedan önskar jag också att de var matta eftersom jag inte är galen i shimmriga bronzers. Jag gillade ögonskuggspaletten mer än contour kittet. Dock var den svarta skuggan i paletten otroligt svår att blanda ut och jag fick gå in med en brun skugga om och om igen för att få en hyfsad välblandad look. Till sist läpparna. Jag brukar vanligtvis inte använda mig av läppennor då jag tycker det är onödigt att lägga tid på. Den här läppennan var ganska hård och jag fick trycka rätt mycket för att få färgen att synas. Dock var den väldigt vass så det var enkelt att göra krispiga linjer med den. Läppstiftet är inte särskilt hållbart, det försvann efter bara någon timme på läpparna. Jag föredrar Milani Consmetics läppstift över det här men färgen var väldigt fin så jag kommer säkert använda det igen. Viktigt bara att ta med sig läppstiftet i väskan så man kan måla på under dagen. Färgen på läppstiftet heter ”Hush”!

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *